Magazin

Ovo je luksuz u kojem živi Brenin sin: Stan od 600.000 eura i nestvarni pogled sa 40. sprata

Dugo se nagađalo da je Lepa Brena kupila luksuznu nekretninu. Iako jedna od najvećih zvijezda u regionu o tome nikada nije govorila, Brenin sin Viktor Živojinović je objavljivao fotografije kojima je potvrdio nagađanja.

Kako se navodilo, Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović kupili su prije godinu dana cijeli sprat u luksuznoj kuli u jednom od najelitnijih naselja na Novom Beogradu. Navodno, za ovaj luksuz su potrošili čak 600.000 eura, a njihov nasljednik Viktor sada je prvi put pokazao dijelove stana.

Viktor je na svom storiju prvo objavio prelijep pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd. Ono što se izdvaja na njegovoj fotografiji jeste zalazak sunca i rijeka „Sava“.

Najmlađi Brenin sin je uslikao i deio luksuzno opremljenog penthausa. Dio dnevne sobe koju pored sitnih detalja uglavnom krase urbana umjetnička djela.

Da je Živojinović svoju kutak uredio po svojoj mjeri dovoljno govore detalji. Pa tako ulaz u dnevnu sobu krasi ogromna fotografija Tajsona, urađena u urbanom stilu.

Foo: Printscreen

Podsjetimo, Brena i Boba su prije godinu dana pazarili velelepni penthaus u jednoj od najviših zgrada u Beogradu, za koji su, kako se spekulisalo iskeširali više od pola miliona eura, tačnije 600.000 evra, kako piše „Telegraf“.

Foto: Printscreen

Prema svemu sudeći balkanska zvijezda i njen suprug ostali su da žive u kući na Bežanijskoj kosi. Najmlađi sin Viktor preselio se u luksuzni penthaus.