Šarena planeta

Ovo niste vidjeli ni u najluđim sapunicama: Prolaznici spašavali glavu ljubavnici, komšije nasmijalo gdje se pokušala sakriti

Društvenom mrežom Twitter već nekoliko dana kruži video nastao u Kolumbiji. Kaže da je jednog nevjernog tipa supruga uhvatila u preljubi, ali ne bi tu bilo ništa tako ludo i neobično da u njihovu bračnu postelju nije doveo djevojku patuljastog rasta koja se od gnjevne žene pokušala sakriti u kartonskoj kutiji!

Snimka govori da su se u akciju spašavanja ljubavnice uključili čak i prolaznici koji su joj pomogli da se spusti niz balkon, a prizor je završio jurnjavom niz ulicu budući da je supruga naposljetku ipak uočila “u kojem grmu leži zec”.

Portal El Diario nije naveo u kojem je tačno gradu incident zabilježen, ali je u članku naglasio da je snimka do danas skupila oko čak 12 miliona pregleda na toj društvenoj mreži, piše net.hr.

Budući da drugih detalja naprosto nema, nemoguće nam je zaključiti je li prizor autentičan ili režiran, ali s obzirom na to u kakvom ludom svijetu živimo, ne bi nas pretjerano začudilo da je ulica zaista svjedočila pravoj preljubničkoj drami.Povezani postovi: