Magazin

Plastični hirurzi složni: ‘Mislimo da znamo šta se tačno desilo Madonninu licu‘

Bez dvojbe, Madonna je jedno od najpoznatijih lica na svijetu. Doduše, kada je u nedjelju navečer izašla na pozornicu kako bi uručila nagradu na dodjeli Grammyja 2023., popularna je pjevačica naprosto bila neprepoznatljiva čak i svojim najodanijim obožavateljima. Što je izazvalo val intriga o tome šta bi tačno moglo biti odgovorno za njezinu drastičnu promjenu izgleda. Međutim, šta se zaista tačno desilo Madonninu licu otkrili su stručnjaci.

Šta se tačno desilo Madonninu licu?

Mnogi su se pitali je li 64-godišnjakinja bila podvrgnuta nekom obliku estetskog zahvata, a za Daily Mail je nekoliko vodećih plastičnih hirurga proučilo šta je Madonna mogla raditi sa svojim licem. Od “pretjeranih filera i botoksa” do faceliftinga i operacije nosa.

Madonna nakon ceremonije

Dr. Michael Horn, certificirani plastični kirurg iz Chicaga, rekao je ekskluzivno za Daily Mail kako vjeruje da je 64-godišnja umjetnica vjerojatno nedavno otišla pod nož. Naime, on misli da nije imala samo “facelifting” za koji je rekao da je “očit jer je njezina koža izgledala zategnuto bez bora”. Već da se podvrgnula i operaciji nosa.

“Tokom godina, Madonna je izgleda bila podvrgnuta brojnim zahvatima plastične hirurgije”, ustanovio je dr. Horn koji tvrdi da smo na ovogodišnjim Grammyjima imali priliku vidjeti najčudniju verziju Madonne do sada.

“Madonna je prije imala prirodan nos koji je pristajao njezinu licu. Čini se kao da je bila na rinoplastici jer ova “verzija” nosa ima šiljasti vrh i djeluje preusko”, objasnio je dr. Horn. I dodao da joj je botoks vidljiv na mnogim dijelovima njezina lica.

Istaknuo je da ono što je najuočljivije i najupečatljivije je drastična promjena Madonnina oblika lica koje je sad više u obliku slova V. Dodatno, pojasnio je kako su njezine jagodice “istaknutije nego ikad. I djeluju neprirodno visoko”.

Naposljetku, dr. Horn je za Daily Mail rekao da je istaknula spomenute promjene na licu debljinom svojih obrva. Kao i linijom kose, sugerirajući da je možda “radila nešto i na tim područjima”.

Mišljenje stručnjaka

Plastična hirurginja Jennifer Levine rekla je da je lice kraljice popa neprirodno zategnuto. I da joj je stalno podignuta obrva, što implicira na spomenute zahtjeve.

“Vrat joj nije isti kao lice. Također, vjerujem da je radila i na volumenu usana i cijelog lica, uključujući sljepoočnice, bradu, obraze i liniju čeljusti”, objasnila je Levine. I dodala da joj je lice bez ikakvih bora, što ukazuje na neuromodulatore. Također, tvrdi da je njena koža sjajna zbog injekcija plazme bogatih trombocitima ili drugim biostimulacijskih punila.

Podsjetimo, obožavatelji su već primijetili promjene u Madonninom izgledu zahvaljujući njenim videima na TikToku. Posebno je iznenadila publiku na ceremoniji dodjele Grammyja dok je predstavljala Sama Smitha i Kim Petras koji su se pripremali otpjevati svoj hit, “Unholy”, a koji je čak i osvojio Grammyja za najbolju pop duo/grupnu izvedbu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare