12. dan potrage

Policija je jutros privela izgleda jedinu osobu koja može dati odgovor na pitanje gdje je tijelo djevojčice Danke

Foto: Društvene mreže/PS

Dvanaesti je dan potrage za tijelom ubijene Danke Ilić (2), a policija i dalje pretražuje Banjsko Polje i okolicu, ali nažalost. pomaka i dalje nema.

Kako pišu mediji u Srbiji, radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković koji su je udarili službenim automobilom, ugušili, a onda i bacili tijelo prvo na deponij otpada pa na nepoznatu lokaciju, ne žele otkriti gdje je tijelo.

Kako doznaje Blic, majka Dejana Dragijevića, Svetlana, i njezin suprug Radoslav stigli su jutros u Više javno tužiteljstvo gdje će biti i ispitani. Advokat Dragijevića potvrdio je da policija mora razgovarati i s Radoslavom.

Podsjećamo, Dejan Dragijević priznao je da je ubio djevojčicu koja je još bila živa nakon udara automobila, a rekao je i da su mu u prebacivanju tijela na novu lokaciju pomagali otac i brat. No brat je u međuvremenu umro dok je čekao odluku o pritvoru. Ocu je određen istražni zatvor od mjesec dana.

Nadalje, osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić bit će upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uvjeti, odnosno čim više ne bude neophodna njihova prisutnost u dokaznim radnjama koje se trenutno provode, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.