Sport

Potresna ispovijest Jelene Karleuše: “Htjela sam da se ubijem zbog Ognjena Vranješa”

Srbijanska pjevačica, Jelena Karleuša, u razgovoru za srbijanski Telegraf je govorila o aferi sa Ognjenom Vranješom.

“Htjela sam da se ubijem kad su isplivale moje gole fotografije, a koje je u javnost plasirao Ognjen Vranješ. On je zloupotrijebio naš razgovor, printskrinovao je sve dok smo pričali preko video-poziva. Vranješ je sve to uradio bez mog znanja, krišom. Kasnije je sporne fotografije dao medijima i od tog trenutka moj brak sa Duškom je u krizi”, rekla je Jelena Karleuša za Telegraf, te dodala:

“Nijednog trenutka mi nije palo na pamet da bi Ognjen mogao da uradi tako nešto, to me je razbilo. Dugo poslije toga sam imala suicidne misli, svašta mi je padalo na pamet.”

PROČITAJTE  Vranješov AEK objavom na Instagramu ponizio Velež

Ona ističe da je uvijek sebi govorila da mora da ostane jaka poslije svega.

“Svašta mi je prolazilo kroz glavu, razne crne misli i ideje, ali sam sebi govorila da moram da ostanem jaka. Nije bilo lako da opet stanem na noge, međutim, bila sam i ostala borac. Kako sam to preživjela i kakav pakao su moja djeca prošla zbog svega toga, to samo ja znam.”

Ona je i porekla da je imala bilo kakav odnos sa Vranješom.

“S Ognjenom nikada nisam imala seksualne odnose, nikad ga nisam dodirnula”, rekla je Jelena, a kada su je pitali da li je bila s njim u Atini u Akropolju, o čemu svjedoče fotografije, pevačica je odgovorila:

PROČITAJTE  Karleušino ljetovanje pretvorilo se u pravi haos: Hitno je evakuirana iz hotela

“Istina je da sam bila u Atini u isto vrijeme kad i Vranješ, ali ne s njim. Jednostavno, tako se pogodilo, to je bio samo splet okolnosti i nikakav dogovor nije bio u pitanju.”Povezani postovi: