Magazin

Prizor s covid odjela ledi krv u žilama. Pacijent snimio video koji je isprepadao mnoge

Niz honduraških medija prenio je u ponedjeljak snimku koja je zaintrigirala sve štovatelje paranormalnih fenomena, te koja je navodno nastala na covid-odjelu bolnice Escuela o San Felipe u glavnom gradu te države, Tegucigalpi.

Snimka traje 33 sekunde, a prikazuje plahtu na jednoj od ispražnjenih postelja, komad tkanine koji se na trenutke doista micao tako da je izgledalo kao da se kakav duh nalazi zarobljen ispod nje.

Portal Extradigital priznaje da nije uspio utvrditi kada je tačno snimka nastala, ali u svome članku ističe da su pojedini korisnici Twittera prepoznali odjel spomenute bolnice i da nema spora gdje je zabilježena.

“U suštini svako ovdje vidi šta želi vidjeti. Neki su mišljenja da je za aktivnost plahte kriv protok zraka, možda kakav propuh nastao u sobi, dok drugi žele vjerovati da je u pitanju paranormalna pojava i ističu da se u jednom trenutku vidi jasan obris stopala (deveta sekunda snimke)”, prenosi komentare portal Tiempo i dodaje podatak koji veseli i ohrabruje.

Naime, direktor bolnice Edwin Cruz pohvalio se u ponedjeljak kako na odjel nije stigao niti jedan novi oboljeli pacijent, te da se na jedinici intenzivne njege u ovome trenutku nalazi samo 12 osoba, sve izvan životne opasnosti.

PROČITAJTE  Kraljica Elizabeta diže slušalicu samo za dvoje ljudi


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare