PROMIJENIO MIŠLJENJE

Quentin Tarantino odustao od ‘The Movie Critic’ za svoj posljednji film

Tarantino

Quentin Tarantino je navodno odlučio odbaciti “The Movie Critic” kao svoj posljednji film.

Prema izvještaju iz Deadline Hollywooda, neotkriveni izvori su izjavili da se reditelj “jednostavno predomislio” o snimanju filma “The Movie Critic”. Izvještaj Deadlinea također navodi da su postojale glasine da je Tarantino prepravio scenarij, te da je produkcija filma odgođena zbog prošlogodišnjih štrajkova scenarista i glumaca.

Deadline izvještava da će se umjesto toga Tarantino usredotočiti na potpuno novi projekt za svoj deseti i posljednji film. Reditelj tek treba potvrditi navodno otkazivanje filma “The Movie Critic”.

Brad Pitt bio je najavljen kao glavna zvijezda projekta, a šuškalo se i o tome da će se u filmu pojaviti i drugi glumci koji su u prošlosti radili s Tarantinom.

Tarantino je ranije otkrio da priča govori o stvarnom filmskom novinara “pornografskog časopisa”, kojeg je često čitao dok je odrastao. “Pisao je o mainstream filmovima”, rekao je Tarantino. “Mislim da je bio jako dobar kritičar. Bio je ciničan kao sam vrag. Njegove recenzije bile su između ranog Howarda Sterna i onoga što bi Travis Bickle mogao biti da je bio filmski kritičar.”

Izvještaj Deadlinea dolazi nedugo nakon što je Production Weekly objavio popis koji je sugerirao da će “The Movie Critic” početi snimati u jesen ove godine.