MODERNA FRIZURA

Rihanna voli eksperimente: Svi su oduševljeni najnovijom promjenom stajlinga

Rihanna je definitivno pjevačica koja se ne boji eksperimentiranja kako u modi, tako i kad je frizura u pitanju. Nedavno je viđena sa znatno svjetlijom kosom, tačnije slavna pjevačica je ponovno plavuša, odnosno gotovo platinasto plava. No, sada se odlučila za još jednu promjenu. Na predstavljanje suradnje Fenty x PUMA u Londonu, stigla je s upečatljivim gustim šiškama koje joj sežu gotovo do očiju.

View this post on Instagram

A post shared by PUMA Sportstyle (@pumasportstyle)

Pjevačica je u engleskoj prijestolnici promovirala liniju Fenty X Puma Creeper Phatty Earth Tone patika, koje je i sama nosila na launchu. Iskombinirala ih je s oversize svjetlosivim vunenim kaputom te tamnosivim širokim hlačama na crttu, dok se ispod kaputa nazirala košulja u istoj boji.

Inače, otkako je na sceni Rihanna je često mijenjala frizure, ali i boju kose. Od prepoznatljivih valova pa do crne kose i oštrog boba kojeg je rado nosila. Osim toga, pjevačica s Barbadosa isprobala je i kosu boje meda, a jedno vrijeme je bila i vatrena crvenokosa. Nerijetko je mediji opisuju kao pravu beauty kameleonku koja se ne boji eksperimentiranja jer joj doista sve odlično stoji. Također njezini stylinzi itekako pokazuju njezinu hrabrost i osobni stil. Gdje god se pojavi, ova 36-godišnjakinja ne može proći nezapaženo, a na neki način promijenila je poimanje trudničke mode kada je među prvima ponosno pokazivala rastući trbuh umjesto da ga prikriva širokim majicama i haljinama. Upravo zbog toga, mnoge slavne dame nakon nje su slijedile njezin primjer.