epski film

Ryan Reynolds i Hugh Jackman kao neprijatelji: Izašao je prvi trailer za ‘Deadpool & Wolverine’

Ryan Reynolds i Hugh Jackman utjelovit će svoje najpopularnije uloge, a za to uparivanje je 'bilo potrebno sedam godina i puno moljakanja' da se Jackman vrati kao Wolverine. Obožavatelji su ga posljednji put vidjeli kako umire u filmu 'Logan' iz 2017. godine kada je izjavio da se umirovio s tim likom.

Ono što publiku čeka u njihovom zajedničkom filmu najavljeno je kao - epsko. 'Deadpool and Wolverine' dolazi gotovo šest godina nakon izlaska 'Deadpoola 2'. Prvi trailer za film 'Deadpool and Wolverine', koji je debitirao tokom Super Bowla, oborio je rekord za najgledaniji filmski trailer unutar 24 sata sa nevjerovatnih 365 miliona pregleda, nadmašivši 'Spider-Man: No Way Home'.

U novom traileru koji je oduševio mnoge obožavatelje, Deadpool se smije u kameru i psuje na svoj uobičajeni način. Može se vidjeti više zafrkancija na račun dosadašnjih Disneyevih filmova, ali i Reynoldsovih. Film koji stiže 26. jula režirao je Shawn Levy, redatelj popularne franšize 'Noć u muzeju', koji je s Ryanom Reynoldsom već radio na filmovima poput 'Free Guy' i 'The Adam Project'.

U filmu se pojavljuju i Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni te Matthew Macfadyen.