Pojavio se u showu Pinkove zvezdice i oduševio je publiku i žiri, a iste godine snimio je pjesmu Tutorial sa Severinom
Muzika

Sjećate li se dječaka Ljube koji je snimio duet sa Severinom? Ovako danas izgleda

Ljuba Stanković sa samo šest godina pojavio se u showu Pinkove zvezdice i oduševio je publiku i žiri, a iste godine snimio je pjesmu Tutorial sa Severinom. Godinu dana kasnije bio joj je gost na koncertima u sklopu The Magic Toura.

Nastavio se baviti muzikom

Ljuba danas ima 11 godina i još uvijek se bavi muzikom i pjeva. Nedavno je objavio svoju solo pjesmu pod nazivom Zemlja. Tu je pjesmu predstavio u emisiji na srbijanskoj televiziji.

Danas izgleda dosta drugačije nego prije pet godina. Na snimanje emisije došao je u tamno plavom odijelu s leptir-mašnom, a pokazao je i novu, neobičnu frizuru.

Talentirano dijete

Snimio je sa Severinom duet. Severina je jednom prilikom mladog Ljubu jako nahvalila i objasnila je kako se odlučila na saradnju s njim.

“Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda.

Predivno i neuobičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem Tutorial“, objasnila je Severina.

Severina je jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica. Iza nje je veliki broj hitova.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare