teorije zavjere

Skandal potresa Ameriku, superzvijezda dopingovana. Bokser tvrdi: Smještaju mi zbog Trumpa

  Ryan Garcia (25) šokirao je bokserski svijet 20. aprila kada je pobijedio neporaženog prvaka Devina Haneya (25).

  Međutim, budući da Garcia prethodno nije uspio postići potrebnu težinu, nije okrunjen kao nositelj WBC naslova u super lakoj kategoriji.

  Sada američki bokser ponovno šokira sportski svijet. Jer, tvrdi se da je dopingiran! ESPN je objavio službeni izvještaj antidopinškog udruženja koja je odgovorno za borbu.

  Rečeno je da je Garcia bio pozitivan na Ostarine koji pomaže sportistima u izgradnji mišićne mase i bržem oporavku. Garcijin A-uzorak također je bio pozitivan na 19-norandrosteron.

  Prema izvještaju, uzorci su uzeti prije borbe, ali su tek sada otvoreni. Garcia sada ima deset dana da zatraži da se otvori B-uzorak.

  U objavi na mreži X, bokser je odmah poručio:

  “Svi znaju da ja ne varam. Nikada nisam uzimao steroide. Ne znam ni gdje nabaviti steroide.

  Gotovo da ne uzimam dodatke prehrani. Velike laži. Isprašio sam ga.”

  Nakon toga, Garcia je objavio nekoliko zbunjujućih postova.

  Iznio je i teoriju zavjere da mu je namješten pozitivan test zbog toga što je viđen s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

  Ako B-uzorak ne spasi Garciu, mogao bi se suočiti s dvogodišnjom suspenzijom. Uzorci urina uzeti su prije borbe, ali rezultati su bili poznati tek kasnije.

  Garcia (25-1, 20 nokauta) također je premašio težinu uoči borbe, bilježeći 64,8 kilograma za WBC borbu za naslov u kategoriji do 63,5 kg.

  Garcia je zbog toga platio Haneyju (31-1, 15 nokauta) više od 600.000 dolara.

  To je također značilo da Garcia nije ispunjavao uvjete za osvajanje naslova, iako se popeo na broj 2 na ESPN-ovoj ljestvici u svojoj kategoriji.