prošla razvod i štrajk

Sofia Vergara govorila o “teškoj 2023.” i priznala: Ne znam postoji li novi početak u 51. godini

Zvijezda serije "Moderne porodica" bila je iskrena u intervjuu za PEOPLE na svojoj zabavi.

Govorila je Sofia Vergara o svojim razmišljanjima o godini na izmaku i manevriranju kroz različite izazove koji su se pojavili.

"Imala sam vrlo zanimljivu godinu. Ne želim reći lošu ili nešto slično, ali bila je vrlo zanimljiva i vrlo teška. Ove sam godine prošla kroz razvod, štrajk koji je tako dugo trajao.

Vidjela sam kako se moji prijatelji muče - neki su morali ispisati svoju djecu iz škola ili su imali problema s hipotekama, tako da je ovo bila čudna, čudna godina", kaže Vergara (51).

Slavna glumica misli na svoj razlaz od Joea Manganiella ovog ljeta nakon sedam godina braka, zajedno s gotovo četveromjesečnim štrajkom u Hollywoodu koji je stavio većinu filmskih i TV projekata na čekanje.

Međutim, iako priznaje da je bilo nekoliko prepreka i za nju lično i za estradni biznis u cjelini, vjeruje da je na putu svjetlija budućnost.

"Nije da je loše. Mislim da se sve stvari rješavaju, da će sve biti u redu i jako sam uzbuđen zbog sljedeće godine", nastavlja Vergara.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Jedna od stvari za koje kaže da se veseli je nova Netflixova serija, u kojoj glumi, pod nazivom "Griselda", koja će premijerno biti prikazana u januaru.

“Započinjem svjetsku medijsku turneju odmah nakon Nove godine, tako da sam spremna za to. Bit će uzbudljivo", kaže ona.

Na pitanje misli li da će 2024. biti "novi početak" za nju, glumica za PEOPLE kaže:

"Nadam se", ali dodaje:

"Ne znam postoji li tako nešto kao novi početak u 51. godini."