anđusu se ne dopada

Šokantan udar na Bogdanovića: “Ne volim sarajevske fudbalere ni muzičare. Idi u Sarajevo pa serviraj te priče”

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović već par godina je prva zvijezda RTS-a i njegovi komentari poslije utakmica se čekaju, naročito kada je u pitanju reprezentacija Srbije.

Publika se nekad složi, nekada ne, sa njim, ali mnogima je zanimljivo da čuju šta ima da kaže i način na koji će svoje mišljenje iznijeti.

Mnogima, ali ne i novinaru Dejanu Anđusu.

Nekadašnji voditelj emisije "KCN sport" koji poslije tog programa nema baš jasnu ulogu u srpskoj javnosti sada je pričao o Bogdanoviću i iznio kako mu se ne dopada što iznosi mišljenje u Beogradu.

"Ja sam slušao tog kritičara. Uopšte ta sarajevska škola, ja ih inače pravo da ti kažem mnogo i ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere, ni te sarajevske muzičare. I da mi glume mangupe u Beogradu, ja na te fore ne nasjedam, ja sam odrastao u centru ovog grada. I meni ti Željini igrači i navijači Sarajeva ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gdje navijamo za reprezentaciju Srbije, odnosno nekada reprezentaciju Jugoslavije i za prijestolničke klubove otkako smo ovdje rođeni - rekao je Anđus.

Potom se osvrnuo vjerovatno na riječi koje je Bogdanović imao za Sergeja Milinković-Savića, kada je izjavio kako trči "kao baba". Anđus je nastavio sa svojom prilično diskutabilnom politikom po kojoj Beograd kao otvoren grad nije poznat.

"To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno. I oni treba da idu u Sarajevo i tamo serviraju te priče, na sarajevskoj televiziji, a to je sramota da rade u Beogradu. I onda se on tako obruši na jednog igrača, pa se o tome priča, meni recimo taj lik dosta ometa gledanje svih prvenstava sa svojim pričama i pričicama, taj Rade Bogdanović - rekao je Anđus, pa je onda pričao o svojim vezama i vezicama.