Vijesti

Stanivuković stigao u Mostar: Ja sam neobičan. Možda i odem do Starog mosta, ne volim da me neko ograničava

Prije samo nekoliko dana organizatori tradicionalnih skokova sa Starog mosta, zbog izjava zabrani negiranja genocida, povukli su povukli pozivnicu gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću za današnji događaj u Mostaru.

Međutim, on je danas stigao u Mostar kako bi posjetio Sabornu crkvu.

“Ne mogu da dopustim kao čovjek da jedan klub takvu vrstu tradicije prekine. Ovo je jedna viša ideja, treba da sarađujemo, da gradimo prijateljski odnos i da se uzajamno posjećujemo. Moj dolazak, ja mislim da je nešto pozitivno”, kazao je Stanivuković.

Pojasnio je svoju izjavu o odluci Valentina Inzka te kazao da se protivi toj vrsti da nekom nešto nameće.

“Uvijek sam se borio za sve vrste sloboda i iznošenje stavova bilo kojih pogleda i podržavam da neko misli drugačije od mene, ali ne želim da mi zabrani da mislim, to je suština i to je bila suština mog komentara”, istaknuo je Stanivuković, dodavši da se predivno osjeća u Mostaru te da ne zamjera na izjavi Klubu skakača u vodu Mostar.

“Želim svim takmičarima puno uspjeha, a vi znate da sam ja neobičan. Možda se i spustim do Starog mosta u 16 časova. Ne volim bilo koju vrstu stega i da mi bilo ko šta ograničava”, kazao je Stanivukoviću Mostaru.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare