Region

Strašan zločin u Hrvatskoj: Ovisnici o kocki nasmrt pretukli zaštitara u klubu i pobjegli: ‘Glavom je udario u stepenicu‘

Nepoznati počinitelji nasmrt su u subotu rano ujutro pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću u zagrebačkoj gradskoj četvrti Trnje i pobjegli, izvijestila je policija, prenosi Hina.

Oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon prvotnog verbalnog sukoba nepoznati su počinitelji tjelesno napali zaštitara, a zatim pobjegli.

Ljekarska pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je preminuo.

Kriminalističko istraživanje u toku, izvijestila je policija.

Kako saznaje Jutarnji, dvojica počinitelja za kojima policija od zore intenzivno traga provela je veći dio noći s petka na subotu u automat klubu u Lastovskoj ulici u sklopu tržnice Savica. Pasionirani ovisnici o kocki, navodno s područja Ferenščice, u taj klub svraćaju često te su se igrajući zaigrali. Uslijedio je veći gubitak novca na kocki zbog čega su počeli negodovati, a ubrzo su počeli praviti nered u prostoru kluba.

Zaštitar H.M. (35) odmah je intervenirao i pokušao smiriti situaciju, a kako su dvojica gostiju ustrajala u divljanju, pokušao ih je izbaciti van kluba.

“Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi se opirući izvlačenju udario je zaštitara nečim po glavi. On je u padu udario glavom o rub stepenicu uz sam trotoar automotokluba i krv mu je strahovito počela liptjeti uz glave. Strašne su to bile scene. Sve je snimio videonadzor tako da se svi nadamo otkivanju počinitelja ovog sramotnog napada na čovjeka koji noću, umjesto s porodicom i dvoje djece, provodi krvavo radeći za 4.500 kuna – kaže za Jutarnji jedan svjedok nemilog događaja.

Druga svjedokinja kaže da je samo čula kroz prozor zapomaganje muške osobe i da neko viče: “Dosta je. Dosta je.”

O pokojnom zaštitaru ljudi imaju samo riječi hvale. Kažu da dugi niz godina radi na tom mjestu, da se bavi sportom i bio je utreniran, a kao osoba izrazito miran te predan poslu.

“Za svakoga je imao lijepu riječ. Nikad ništa ružno iz njegovih usta nismo čuli da govori. Sramota je u kakvom društvu živimo. Da pojedinci ne prezaju ni pred čim”, kaže gospođa koja je poznavala zaštitara.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare