Region

Strava u Hrvatskoj: U Vodicama likvidiran poznati biznismen, u Šibeniku ubijene još tri osobe

Oko 13 sati u Vodicama u Hrvatskoj, ispred trgovine 'Djelo' dogodilo se ubostvo. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, javlja Šibenski.hr. Nedugo potom, stigle su i informacije o pucnjavi u Šibeniku, na području Ražina gdje je su ustrijeljene još tri osobe, prenosi Jutarnji list.

"Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12,56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13,23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću", saopćila je šibensko-kninska policija.

"Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba. Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama", navodi se u saopćenju.

Ulice Vodica preplavljene su specijalcima s dugim cijevima, a ispred dućana 'Djelo' je parkiran izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubistva.

Šibenska policija je također na ulicama, traga za počiniteljem, na Šibenskom mostu, kao i na raskrižju u Ražinama postavili su blokade i pregledavaju automobile.