Magazin

TEST Izaberi najsretniji par i saznaj šta ti je najvažnije u životu

Pogledajte gornju sliku i odgovorite na pitanje - koji par vam djeluje kao najsretniji par? Nemojte mnogo da razmišljate

Pogledajte gornju sliku i odgovorite na pitanje - koji par vam djeluje kao najsretniji par?

Nemojte mnogo da razmišljate jer ovaj test ima efekta samo ako date odgovor koji vam odmah padne na pamet. A upravo taj odgovor otkriva kakav je vaš karakter i šta vam treba za pravu sreću.

Koji par je najsretniji?

Rješenje

Prvi par sa slike – Život po pravilima

Vi vjerujete svom snagom u pravila – da su ona tu da bi se poštovala. Ne volite da razmišljate van okvira iako to često ne priznajete. Ipak, da biste u životu mogli da budete zaista sretni, trebalo bi ponekad malo da se opustite, da zaboravite i na pravila i na mišljenje drugih i da samo radite ono što vam se radi. Osjećaj može da bude divan.

Drugi par – Vidite sreću u malim stvarima

Ovaj izraz se obično koristi kad želite nekome da fino kažete kako nije naročito ambiciozan. A upravo to lako može da se desi vama. U svakom slučaju, iako život zaista nema smisla ako ne umijete da uživate u sitnicama, vrlo je vežno da ne zaboravite da u životu postoje i veće stvari ka kojima treba stremiti.

Treći par – Vječiti optimista

Mnogi nerijetko za sebe ili za druge oko sebe umiju da kažu da su vječiti optimisti, to je zapravo po pravilu mala grupa ljudi. A ovom svijetu je bez sumnje potebno više ljudi koji umiju da vide nešto dobro u svakoj situaciji. Ipak, treba voditi računa jer baš ta divna osobina može često da vas košta – nekad nije loše uvidjeti i one manje lijepe stvari, predostrožnosti radi.

Četvrti par – Ne mislite na sutra

Uživate u svakom trenutku i živite svaki dan kao da vam je posljednji. Spremni da svašta uradite za provod, s tim što umijete da se provedete bukvalno bilo gdje. U stanju ste da ostavite posljednji dinar u kafani uz muziku iako znate da poslije toga danima nećete imati novca ni za šta. Ali neće vam biti žao. Uživajte, samo vodite računa da ne pretjerate.

Peti par – Materijalista

Riječ „materijalista“ nerijetko ima negativnu konotaciju, ali to u vašem slučaju ne mora da bude. Vi ste samo jako objektivni, stojite čvrsto na zemlji i svjesni ste da je sreću ipak potrebno i novca. A u tome nema ništa loše. Jako ste ambiciozni, sposobni i uporni, pa kad imate neki cilj – bolje da vam niko ne staje na put. Ne zaboravite samo da u toj gunguli nekad i zastanete i primijetite kakvu ljepotu nose i neke besplatne stvarčice koje nam je priroda dala,

Šesti par – Sloboda prije svega

Najvažnija stvar na svijetu vam je vaša sloboda i to je vjerovatno jedina stvar koju nikad ne biste žrtvovali. Volite da putujete, da upoznajete nove ljude, da se dobro provodite, ali nemate naviku da više puta idete na isto mjesto. Život je za vas jedna velika avantura, a sreća – sloboda. Jedini problem je u tome što vas upravo to često sprečava da nađete adekvatnog partnera, jer se često osejćate kao da vas guši.