legendarni adriano

Tužan snimak s pijace: Legendarni fudbaler se raspada, sve troši na alkohol i ne trijezni se

U vrijeme kada je bio na vrhuncu karijere, bivši brazilski nogometni reprezentativac Adriano slovio je kao jedan od najboljih napadača svijeta.

Znao je odigrati neke utakmice za pamćenje, ali u jednom je trenutku sve otišlo u krivom smjeru. Nakon smrti oca Adriano je pao u depresiju te imao ogromnih problema s alkoholom što je u konačnici dovelo do toga da ga se u Interu riješe. Igrao je u Brazilu nekoliko godina, ali noćni život mu je bio važniji od nogometa.

"Od 2005. do 2009. godine sam bio u depresiji. Smrt oca je ostavila veliku prazninu u mojoj duši i opijanje je postalo jedina stvar koja me činila sretnim. Pio sam viski, vino, votku, pivo, baš puno piva, izjavio je Adriano nakon smrti oca.

Kasnije se vratio u Brazil, nastaviti s raskalašenim životom, a ovih dana ga se najčešće može vidjeti po favelama, skoro uvijek u pripitom izdanju.

Na TikToku je osvanuo snimak gdje se šali s ljudima na pijaci, ali se jasno vidi da je pod utjecajem alkohola i da svoj život još uvijek nij sredio…

@rayrayfreire2 @Adriano Imperador da vila cruzeiro pra o Mundo#futebol #viral #adrianoimperador ♬ som original - Ray Freire