Vijesti

Twitteraši odgovorili Zoranu Milanoviću: Rasizam, primitivizam o prostakluk

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, ponovo je jučer imao izljeve mržnje prema BiH te je ponovo “zabijao nos” u poslove druge države.

Kako to Milanović inače radi i jučer je u intervjuu za HRT govorio o tome kako bi BiH trebala biti uređena.

“Dejton je takav kakav je i ne vidim uopće načina da ga se promijeni bez nasilja. Ne mislim na rat. Mislim naprosto na mentalno i svako drugo nasilje koje u BiH, to svatko zna, nikad nije prolazilo. I uvijek je izazivalo još veće nasilje”.

“Imate Hrvate – da, Hrvati postoje, kao i Bošnjaci, postoje, ne možemo se praviti da ne postoje, koji su nezadovoljni u toj državi. Je li to neka tajna? Jesam li ja nacionalist ili šovinista ako to kažem? To je sad problem onih koji se sa mnom ne slažu što će to meni jako teško reći, mada će mi to reći, već i govore”.

“Neka se ne zanose da će bilo kakve strateške odluke o ičemu biti donošene bez suglasja triju konstitutivnih naroda. Dakle, još jednom govorim – građanska država je daleki, daleki san, i to je lijepa stvar, ali prvo sapun, onda parfem”, zaključio je predsjednik Hrvatske”.

Ovakve uvredljive, politički nekorektne i diplomatski skandalozne izjave, jasno je, izazvale su lavinu komentara.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare