Magazin

U krevetu ne podnosi starije od 25, ali ljubav života mu je vršnjakinja. Ko je najvažnija žena Leonarda DiCaprija?

Leonarda DiCaprija mnogi napadaju da se druži samo s mlađahnim ljepoticama, no njemu je zapravo najbitnija žena u životu samo 1 godinu mlađa od njega.

Ovih se dana piše i čita o malo čemu osim o prekidu Leonarda DiCaprija i Camile Morrone.

Naime, glumac je ponovno ostavio djevojku nakon što je napunila 25. rođendan, pa se internet zapalio od komentara na temu Leovih ljubavnih odnosa.

Znamo tako da statistički gledano nikad nije ljubio ženu stariju od 25 godina, a iako oskarovac tvrdi da je to tako zato što se se on ne želi oženiti i imati djecu, pa 'hoda' samo s mlađahnim ljepoticama kojima brak još nije primarna stvar na pameti, mnogi smatraju i kako postoji tajni, patološki razlog Leonardove odbojnosti spram starijih žena.

Proširio se internetom i viralni video u kojem se sa zgražanjem trgne kada ga slučajno dotakne Lady Gaga, a mnogi su glumca proglasili pomalo bolesnim što tako rigorozno određuje dobnu granicu važnih mu žena u životu. No, postoji i jedna iznimka.

Radi se o Kate Winslet, Leonardovoj najboljoj prijateljici koja je od Lea mlađa samo 1 godinu, odnosno on ima 47, a ona 46 godina. Leonardo upravo Kate cijeni najviše od svih žena, a iako s njom nikada nije stupio u romantične odnose, ona mu je vječita podrška te pravi dokaz kako glumac nema problema s druženjem sa svojim vršnjakinjama.

Podsjetimo se, ovo dvoje vrhunskih glumaca kao par gledali smo prvi put 1997. godine u legendarnom ‘Titanicu’. Sada, dvadeset pet godine kasnije, njihovo je prijateljstvo još uvijek jedno od najjačih u Hollywoodu. Leonardo je tako kum Kateinoj djeci, a zajedno su prošli puno toga – prekide, filmske premijere, rođenja njezine djece, kao i razvode, a uvijek su si u svim prilikama bili oslonac.

‘Ona je tako divna osoba da se hemija između nas prirodno prenijela i na film. Ljubavne scene su nam bile teške jer smo se cijelo vrijeme jako smijali’, rekao je tokom promocije ‘Titanica’ Leo o Kate, a 2005. je medijima izjavio kako je ona njegova najveća ljubav.

Ni oskarovka nikada nije susprezala iskazati nježne osjećaje spram Lea. Tako je 2009. osvojila Zlatni globus za njihov zajednički film ‘Put oslobođenja’ i u govoru rekla: ‘Leo, toliko sam sretna što mogu stajati ovdje i reći ti koliko te volim i da te volim već 13 godina. Volim te svim svojim srcem, uistinu.’

Nakon toga, kada se Kate udavala 2012., Leonardo joj je bio i kum na vjenčanju te ju je čak dopratio i do oltara. Iako glumac i glumica nikada nisu priznali da su jedno u drugo bili zaljubljeni, mnogima je njihov odnos bio čudan – intenzivno ljubavnički, a opet platonski.

Jednom kada su je mediji upitalo o njenom odnosu s DiCapriom, Kate je rekla kako je bilo i bit će mnogo muškaraca u njenom životu, ali ‘broj jedan’ uvijek će biti samo Leo.

‘On je pouzdan i lojalan. Velik je prijatelj, to je uvijek bio, i to ne samo za mene, već za sve oko sebe. On je još uvijek prijatelj kakav je bio kad smo snimali 'Titanic', rekla je Kate te dodala kako se njih dvoje već toliko i dobro poznaju da mogu komunicirati bez izgovaranja riječi – jednostavno se razumiju.