odmah je uhapšen

Užas u Valjevu. Muškarac tukao ženu na terasi, komšija sve snimio

Dok udara nesretnu ženu, muškarac viče i psuje. Nesretna žena je sve vrijeme na podu

Policija u Valjevu (Srbija) je uhapsila muškarca J. K. (75) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u poridici tako što je, kako se sumnja, na terasi porodičnog stana tukao svoju suprugu (68).

Kako “Kurir” saznaje od izvora iz istrage, nasilje je prijavio komšija bračnog para.

“Čovjek je vidio iz svog stana da muškarac na terasi u zgradi prekoputa njegove udara ženu. Pozvao je policiju. Patrola je po prijavi izašla na teren.

Osumnjičeni muškarac je uhapšen. Žena je upućena u Urgentni centar valjevske bolnice kako bi se utvrdio stepen povreda”, objašnjava izvor upoznat s detaljima istrage.

Snimak nasilja nad ženom pojavio se na društvenim mrežama.

Na snimku, koji je zabilježen mobilnim telefonom, vidi se kako žena leži na podu terase. Muškarac stoji iznad nje i udara je rukama po glavi i tijelu.

Dok udara nesretnu ženu, muškarac viče i psuje. Nesretna žena je sve vrijeme na podu, nemoćna da mu se suprotstavi.

“Zaista smo uznemireni, ovo je strašno! Što god da je žena uradila niko nema prava tući je i ugrožavati joj život, naročito zbog toga što ona ne može da se brani.

Naša komšinica je inače bolesna. Ona se slabo kreće i ima problema i s vidom. U svakom smislu ona je nemoćna osoba. Suprug, umjesto da brine o njoj, on je maltretira i zlostavlja” rekle su komšije bračnog para.