pokušali se sakriti

Varka za javnost: Irina Shayk i Tom Brady i dalje se viđaju. Otkrili ih paparazzi

Slavna ruska manekenka Irina Shayk i zvijezda NFL-a Tom Brady i dalje se viđaju, o čemu svjedoče najnovije paparazzo fotografije. Par, koji je u vezi bio pet mjeseci, no potom je navodno krajem oktobra ljubavi došao kraj, snimljen je u Bradyjevom automobilu.

Kada je ugledao paparazze, Brady je pokušao rukom sakriti lice, no neuspješno, dok je Shayk preko glave nabacila kapuljaču.

Bilo kako bilo, uporni paparazzi nisu uspjeli pokvariti dobro raspoloženje para.

Još u junu procurila je vijest da je Irina Shayk 'bacila oko' na penzionisanog igrača američkog nogometa, a mjesec poslije sve su glasnija postala šuškanja da se njihova romansa rasplamsala. Novi ljubavni par ubrzo je proveo romantični vikend u Los Angelesu, u kući koju je Brady prije svega nekoliko mjeseci dijelio s Gisele i njihovo dvoje djece.

Pet mjeseci kasnije došla je vijest o navodnom prekidu. Navodno nije bilo nikakve drame, već se strast 'ispuhala', no sudeći po novim fotografijama, lako je moguće da je sve bila samo varka za javnost kako bi se u tajnosti mogli i dalje viđati i uživati u svojoj ljubavi.