opipljivi dokazi

Afera na pomolu? Izvještaji sugeriraju da je Gisele Bundchen počela novu vezu dok je još bila u braku s Tomom Bradyjem

Izvještaji sugeriraju da je brazilski supermodel Gisele Bundchen počela izlaziti s Joaquimom Valenteom dok je još bila u braku s legendarnim američkim sportistom Tomom Bradyjem.

Onio su zajedno putovali u Kostariku.

Nedavna viđenja instruktora jiu-jitsua kako napušta dom Bundchen u Miamiju pružaju opipljive dokaze njihove stalne ljubavne veze, uprkos svim sumnjama u pogledu vremenskog okvira.

Dok "službeni" izvještaji pokazuju da je njihova veza započela u junu 2023., izvori bliski Tomu Bradyju sugeriraju da je možda počela ranije. Jedan čak sugerira da je 2021. bliža istini.

"Trebali bi dodati 2021. nakon juna. Tada bi naslov bio tačan", rekao je izvor za TMZ.

Njihova veza nadilazi puku romantiku, budući da Gisele i Brady poznaju Joaquima godinama kroz časove jiu-jitsua za njihovu djecu.

Ovo poznanstvo vjerovatno pridonosi Bradyjevom zanimanju za dinamiku njihove veze.

Uprkos razvodu, Gisele i Tom održavaju prijateljski odnos suroditeljstva, što je vidljivo iz njihovog zajedničkog starateljstva nad djecom.

U međuvremenu, Gisele i Joaquim viđeni su zajedno na raznim mjestima, uključujući Kostariku, kamo su putovali s njenom djecom.

"Kada su objavili razvod u oktobru 2022., Gisele je pobjegla u Kostariku na dva mjeseca.

Nedavna viđanja u Miamiju dodatno učvršćuju njihovu vezu, ukazujući na romansu koja nadilazi puka nagađanja.

Joaquim je sjajan tip. Prizemljen je, ljubazan i inspirativan. Gisele je oklijevala oko spojeva nakon razvoda. Za nju je bilo vrlo prirodno izlaziti s Joaquimom", dodaje izvor.

Tvrdi da oboje vole Miami, ali i uživaju u putovanjima.

"Oboje uživaju u zdravom životu. Gisele je u sjajnom prostoru. Ona je sretna i jako uživa u životu. Joaquim je savršen za nju", kaže izvor.