Brazilska manekenka

Krenula dalje: Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu nakon razvoda ponovno ljubi

Brazilska manekenka Gisele Bundchen i njezin trener jiu-jitsua Joaquim Valente navodno su u vezi od juna 2023., potvrdio je za časopis People izvor blizak paru.

"Da, istina je. Oni su u ljubavnoj vezi još od juna. Idu korak po korak, a u početku su bili samo jako dobri prijatelji. Ona je vrlo tajanstvena po pitanju ljubavnog života i željela je da veza bude što je moguće više tajna dok se bolje ne upoznaju", rekao je izvor za spomenuti magazin.

Drugi izvor tvrdi kako su se osjećaji između manekenke i trenera razvili dok su bili samo prijatelji.

"Bio joj je izuzetno velika utjeha dok je prolazila kroz težak razvod. Njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubavni odnos tek nakon njega", kazao je izvor.

Iako se par još uvijek nije oglasio o ovim navodima, već se nekoliko mjeseci šuška o njihovoj ljubavi. Inače, jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu početkom 2023. rastala se od supruga, uspješnog igrača američkog nogometa Toma Bradyja nakon 13 godina veze, a zajedno imaju i dvoje djece, kćer Vivian i sina Benjamina.

Dok je jednom prilikom govorila o razlozima razvoda, manekenka je naglasila kako to nije bilo nešto što je nužno željela: "To nije nešto o čemu sam sanjala i čemu sam se nadala. Moji su roditelji u braku 50 godina i zbilja sam željela da se to dogodi i meni", priznala je, pa nastavila: "No mislim da moraš prihvatiti da se ponekad zbližavate, a ponekad razdvajate. On je otac moje djece i uvijek ću mu željeti sve najbolje i zahvalna sam što mi je podario prekrasnu djecu", kazala je manekenka.

Kao glavni razlog njihova razvoda uglavnom se spominjala njezina zabrinutost oko utjecaja sporta na Bradyjevo zdravlje, a navodno mu je čak i dala ultimatum da se umirovi ili će njihov brak završiti. Igrač američkog nogometa to je i učinio početkom 2022. da bi se vrlo brzo predomislio te vratio karijeri profesionalnog sportaša.

To je izgleda i presudilo njihovom braku jer su u oktobru iste godine službeno objavili da se razvode.