Vijesti

VIDEO Gradonačelnik Pule koji je zabranio “cajke” snimljen kako sluša Halida Bešlića

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule koji je zabranio koncert Duška Kuliša, Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe, nalazi se, potvrdio je, u videu iz jednog lokala u Istri.

Na snimku se vide harmonikaši i čuje pjesma “Iznad Tešnja” koju izvodi Halid Bešlić.

Gradonačelnik Pule potvrdio snimak

Zoričić je na snimci vidno raspoložen, prenosi Index.

“Ja sam to vidio na internetu. Supruga i ja smo privatno pozvani na 30 godina jednog malog restorana u Puli jer sam bio razrednik djetetu vlasnika. Snimljeno je taman na našem ulasku u objekt”, kaže Zoričić.

Zoričića su pitali smatra li da muzika koja se čuje u videu pripada u “glazbeni izričaj koji ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule”.

“Nikad se nisam bavio time ko što sluša u privatnom prostoru. Ovo je privatni prostor i nemam tu što kome govoriti”, kaže Zoričić.

Na zabavi se, kaže, zadržao oko pola sata.

Pogrešna teza

“Pogrešno se ponavlja teza da zabranjujemo koncerte u Puli. Kao Grad nemamo takve ovlasti, ali imamo ovlast i obavezu promovirati pojedina događanja kroz održavanje istih u prostorima koji su u vlasništvu Grada Pule.

Puno neistina je izrečeno, puno žući, a sve jer je netko na prevaru htio u gradskom prostoru organizirati nešto potpuno drugačije od onog što je prvotno najavio. Kao Grad smo reagirali i reagirat ćemo kad god se takva situacija ponovi”, zaključio je on.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
trackback
VIDEO Gradonačelnik Pule koji je zabranio “cajke” snimljen kako sluša Halida Bešlića – My Blog
2 mjeseci

[…] Source link […]