Vijesti

Vukanović otkrio nove detalje o navodnoj tuči Lukača i Dodika: Zašto je Dodik snimao vilicu?

Narodni poslanik Nebojša Vukanović izašao je u javnost sa tvrdnjom da je između predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača došlo do verbalnog, pa onda i fizičkog obračuna.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti bez izmjena.

Mnogi su u čudu i ne mogu da vjeruju da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, i da je tinjajući sukob i netrpeljivost eskalirao do vrhunca. Vijest sam primio sa dozom rezerve i opreza prije nekoliko dana, ali nakon što sam dobio potvrde i slične informacije iz više različitih i nepovezanih izvora, odlučio sam objaviti vijest o incidentu u sjedištu SNSD-a na Rosuljama.

Iz Banjaluke mi stižu nove informacije, od pouzdanih i ozbiljnih ljudi, da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija.

Mala bara puno krokodila! Sukobi unutar režima eskaliraju, a ostaje da se vidi da li će Lukač ići do kraja, smijeniti svog najvećeg protivnika u policijskim strukturama, direktora Policije Republike Srpske Sinišu Kostreševića, koji je pijun u rukama Milorada i Igora Dodika, i kako će na sve da odgovori Veliki Baja, ima li snage da počisti Lukača kroz najavljenu rekonstrukciju Vlade Radovana Nejakog.

Odgovor bismo mogli saznati vrlo brzo, jer je Lukač najavio nove akcije a vjerujem da Dodik neće čekati dugo da uzvrati udarac i neće sjediti skrštenih ruku, jer je poznato sa nema puno strpljenja i često reaguje impulsivno.

Na ove tvrdnje Nebojše Vukanovića ubrzo je na Twitteru odgovorila kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik.

Na Vukanovićev odgovor nije se trebalo dugo čekati.

“Da uvijek imam pouzdane izvore i tačne informacije danas je potvrdila i Godica Dodik, kćerka Milorada Dodika. Ona je na Twiteru potvrdila da je Dodik snimao zube i vilicu, kako sam to i objavio danas popodne.

Gorica tvrdi da je Dodik snimao vilicu zbog intervencije na desnima, i da je prije zahvata morao imati snimak vilice. Nisam stomatolog i ljekar, pa ne mogu da imam mišljenje, ali koliko znam vilica, u ovom slučaju gornja vilica Milorada Dodika, ne može da napukne od ugriza jabuke.

Šta se dogodilo pokazaće vrijeme, da li je povod za snimanje infekcija, karijes ili desnica Dragana Lukača. Vrlo je važno da je Gorica potvrdila tačnost informacije o snimanju zuba i vilice, a po mojim saznanjima Dodik je snimanje izvršio u ordinaciji „PRO MAKS 3 DENT“ iz Banjaluke. Snimak je pokazao da je njegova gornja vilica napukla.

Dešavanja u Banjaluci i sjedištu SNSD-a predstavljaju jednu vrstu entitetskog udara na državu, jer je Dragan Lukač entitetski ministar policije, a Dodik predsjedavajući Predsjedništva BiH, a ostaje da se vidi da li će Tužilaštvo BiH, ili neko drugo nadležno Tužilaštvo ispitati slučaj i utvrditi šta se događalo u sjedištu SNSD-a na Rosuljama u Banjaluci, da li je i zašto Lukač udario Milorada Dodika i nanio mu lakše ili teže tjelesne povrede, zavisno kako će se kvalifikovati slučaj.

Mala bara, puno krokodila. Ćutanje Dodika i Lukača govori više od hiljadu riječi, a potvrda snimanja od Gorice Dodik i nemušto pravdanje sve govore!

Čekamo rasplet situacije narednih dana, a uskoro objavljujem nove ekskluzivne informacije”, naveo je VukanovićPovezani postovi: