hefnerove vragolije

Zastrašujuća ispovijest Playboyjeve zečice: Kuća se raspadala, a ne daj Bože da se neka od nas razboljela…

Život u kultnoj, ali i zloglasnoj Playboyevoj vili Hugha Hefnera nije bio baš idealan, tvrdi jedna od bivših "djevojaka" pokojnog medijskog mogula.

Holly Madison, djevojka koja je hodala sa "šefom Playboya" čak sedam godina, podijelila je priču o životu unutar slavne vile u svom podcastu "Girls Next Level" te otkrila mračnu stranu luksuza.

Naime, 43-godišnja Holly ističe kako je živjela u strahu da će je Hefner zamijeniti ako se slučajno razboli.

Dijelili sobu

"Dijelila sam sobu s Hefom, no nikad se nisam osjećala kao da to uistinu mogu. Nekoliko puta sam bila na operaciji pa nisam mogla izaći te večeri…

Živjela sam u strahu od svoje zamjene, odnosno, da će Hef dovesti neku drugu djevojku koja će biti moja zamjena", rekla je Madison.

Dodala je kako je Hefner čak dva puta doveo novu djevojku u kuću iza njenih leđa, dok ona nije mogla izaći s njim pred javnost, piše Mirror.

Rekla je da je, tokom oporavka od operacije ili bolesti, bila prisiljena ostati u nekoj slobodnoj spavaćoj sobi, dok bi ostale novopridošle djevojke bile u njenoj sobi, s njenim stvarima.

Što se tiče kritike na račun Hefnera i njegovog načina života, poznata je historija Izabelle St. James koja je prethodno otkrila javnosti sumornu stvarnost života u Playboyevoj vili u svojim memoarima iz 2006., "Bunny Tales".

"Svaka spavaća soba imala je neusklađene, nasumične komade namještaja. Kao da je netko otišao u dobrotvornu trgovinu rabljenih stvari i kupio osnovne stvari za svaku sobu.

Madraci na našim krevetima bili su odvratni, stari, izlizani i zamrljani. Plahte također nisu bile u najboljem stanju", istaknula je ona.

Izabella je također tvrdila da je dvorac učestalo smrdio zbog Archieja, kućnog psa, koji je obavljao nuždu po zastorima u hodniku.

"Sve u vili činilo se starim i ustajalim, a snažan vonj mokraće pridodao bi općem mirisu raspadanja", sažela je svoje iskustvo.

Holly je počela izlaziti s Hefnerom dok je imala 21. godinu, i to nakon što ju je njegov liječnik pozvao na jednu od zloglasnih zabava u Playboy Mansionu.

U emisiji ‘Secrets of Playboy‘, priznala je da ju je u kuću privukla činjenica da će "stalno biti u centru pažnje".

Unatoč tome što je Hefner, koji je tada bio u srednjim pedesetima, nije fizički privlačio, priznala je da ga je "smatrala vrlo šarmantnim".

Umro 2017. godine

Inače, manekenka i treća supruga pokojnog osnivača i šefa Playboya, Crystal Hefner, imala je također 21 godinu kad ga je upoznala.

U braku su bili od decembra 2012., pa sve do njegove smrti u septembru 2017.

Upoznali su se, a gdje drugdje, nego u vili Playboy na zabavi za Noć vještica koja je poznata po popisu gostiju na kojem je puno zvijezda i oskudno odjevenih modela.

Naime, kad je bio u rezidenciji, odredio bi policijski sat u 18 sati, osiguravajući tako da njegova mlada žena bude kod kuće kako bi s njim večerala (uvijek pileća juha s krem sirom i krekerima) i gledala njegove omiljene filmove.

Zatim, kad padne mrak, očekivalo se da će sudjelovati u grupnom seksu po kojem je Hefner bio poznat.

"Bilo je neugodno. Ne znam koliko je ljudi odjednom bilo u našoj spavaćoj sobi, ali bilo ih je puno. Prilično loše.

Nitko zapravo nije želio biti tamo, ali mislim da je Hef u svojoj glavi još uvijek mislio da je u svojim 40-ima, a te noći, ljudi, vila, učvrstili su tu ideju. Osjećao je da još uvijek može", govori Crystal.

Tu su bili i poznati "Sunday Fundays" kada bi se 200 mladih žena spustilo u Playboyevu vilu. Osamdesetogodišnjak bi uzeo toliko Viagre da je od toga izgubio sluh (poznata nuspojava lijeka).