IT

Blokirali ste nekoga na WhatsAppu? Evo šta će ta osoba vidjeti na svom telefonu

WhatsApp je popularna aplikacija za dopisivanje koju mnogi koriste kao glavnu metodu digitalne komunikacije.

Ako nekog odlučite blokirati na WhatsAppu, nećete više unutar aplikacije primati njihove poruke, pozive i objave statusa, prenosi tportal.

Pitanje je šta će se dogodi kada nekog odlučite da blokirate ili on blokira vas.

Za početak, u prozoru za razgovor nećete vidjeti kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, nećete od te osobe primati poruke. Čak i ako ih pošalju, nikad se neće pojaviti na vašem telefonu. Vaše informacije (status, promjene profilne slike, oznaka ‘posljednji put viđen’) neće biti vidljive osobi koju ste blokirali.

Blokiranje osobe na WhatsAppu će možda prekinuti direktni kontakt s osobom, ali ga neće izbrisati iz vašeg imenika. Kontakt ćete morati da izbrišete ručno iz telefonskog imenika.

Blokadu možete povući, što znači da ako vam treba mala pauza i dalje ćete moći s osobom razgovarati kada blokadu odlučite da poništite.



Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare