Poznati golman

Casillas poludio na tračeve o druženju s poznatom novinarkom: ‘Pustite me na miru, ovo je uznemiravanje’

Ponajbolji golman svog doba tračeve je nazvao vrećom gov***

Španski portal Socialite žestoko se zamjerio Ikeru Casillasu objavljujući informacije iz privatnog života za koje će legendarni vratar Real Madrida i Španjolske kazati da su obična laž. Preciznije, ponajbolji golman svojeg doba tračeve će nazvati vrećom gov***.

Naime, Casillas je osjetio potrebu oglasiti se putem društvenih mreža nakon što je spomenuti portal objavio da ljubuje s poznatom španjolskom novinarkom Anom Quiles. Socialite je objavio da su Casillas i Ana dijele romantične trenutke na odmoru u Italiji i Španiji.

Do informacija su stigli putem Instagrama. Primijetili su da je bivši golman objavio fotografiju s Alicantea i Tabarce, a praktički u isto vrijeme na istoj se lokaciji nalazila i Ana, koja je također počastila pratitelje, a broji ih 190 hiljada, s nekoliko kadrova s putovanja. Španjolski medij "zbrojio je dva i dva" te zaključio da umirovljeni golman ima novu ljubav, no on je brzo prenio njihovu objavu i sasuo žestoke kritike.

"Količina gluposti koje se pišu o meni jednostavno nemaju kraja! Ne treba vas uopće biti briga za sve! Šteta što vam ne ugase program! Cijeli dan objavljujete vreću gov***! Ostavite me na miru, ovo je uznemiravanje", stoji u njegovoj objavi na X-u, bivšem Twitteru.

Casillas je dugi niz godina bio oženjen za Saru Carbonero, reporterku koju je poljubio pred kamerama na Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Bračni par razveo se 2021. godine nakon pet godina braka.