rođendan u maroku

Christina Aguilera pjevala na neobuzdanoj zabavi. Ruski milijarder napravio feštu za svoju 30 godina mlađu djevojku

Ruski milijarder Vladislav Doronin, izvršni direktor luksuznih odmarališta Aman, priredio je neobuzdanu proslavu 30. rođendana svoje djevojke, manekenke Kristine Romanove, u Marakešu u Maroku — uz nastup pop superzvijezde Christine Aguilere.

Romanova — koja je u vezi s Doroninom (61) od 2015. i s njim ima dvoje djece — objavila je svoje slike na kojima je nekoliko muškaraca u crnim pelerinama nosi na zabavu poput drevne kraljice.

Ako to nije bio dovoljno dramatičan ulazak, u pozadini je bio vatromet.

U videu objavljenom na Instagramu, Romanova se može vidjeti kako pomaže Aguileri da siđe niz stepenice dok izvodi "Happy Birthday" i šalje poljupce modelu.

Višednevno rođendansko slavlje uključivalo je zabavu u marokanskoj pustinji, plus događaje u odmaralištu s pet zvjezdica, Amanjena.

U isječcima na društvenim mrežama, Romanova je također prikazana kako reže veliku bijelu tortu koja je viša od slavljenice.

Na drugoj slici, u drugačijoj odjeći, reže još jednu ogromnu tortu s plavom glazurom i perjem koje izvire s vrha.

Snimljen je i Doronin kako se smiješi na nekoliko slika s zabave. Par je poznat po održavanju raskošnih zabava: 2021. priredili su proslavu četvrtog rođendana za svoju kćerlu na imanju para u Miamiju, Florida.

Izvor je tada rekao za Page Six da je zabava za koštala 50.000 dolara.

Doronin se obogatio 90-ih, a pokojna, legendarna arhitektica Zaha Hadid nazvala ga je "ruskim Jamesom Bondom".

Ranije je hodao sa supermodelom Naomi Campbell - pri čemu su jedno drugo tužili za milione nakon prekida.

Doroninovi poznati prijatelji su i Kate Moss, Demi Moore i Leonardo DiCaprio.

Mogul također ima plavu zbirku umjetnina ispunjenu djelima Jean-Michela Basquiata, Andyja Warhola, Damiena Hirsta i Keitha Haringa.

Milijarder se pokušao distancirati od svojih veza s Rusijom, te je rekao:

"Osuđujem agresiju Rusije na Ukrajinu i žarko želim mir… Nisam poslovao u Rusiji mnogo godina."

Prema WSJ-u, negirao je da je “njegovo bogatstvo proizašlo iz korumpiranog i kriminalnog ponašanja; umjesto toga, tvrdio je, zarađeno je legitimno godinama prije nego što je Putin došao na vlast.”