Region

“Čuo sam da sam antivakser”: Vučić počinje novu kampanju, otkrio kada će se vakcinisati

Krećemo u kampanju za vakcinaciju, i naravno da ću se vakcinisati, kaže predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako kaže, čuo je opaske da je možda i on “antivakser”.

“Moja kampanja za vakcinaciju kreće krajem marta, početkom aprila. Naravno da ću primiti vakcinu, u njoj leži spas”, rekao je Vučić.

Kako kaže, to će učiniti u nekom manjem mjestu, negdje na istoku ili jugu Srbije gdje je najmanji procenat vakcinisanih.

“Snimit ću to da svi mogu da vide, ako ne snimim rekli bi da lažem. U vakcini leži spas”, poručio je Vučić, dodavši da je samo u jednom slučaju na početku vakcinacije bilo problema, a da u daljem toku nije bilo nikakvih ozbiljnijih problema.

PROČITAJTE  Zašto Erdogan sad smiruje tenzije?

Na pitanje o prisluškivanju, kaže, da se “odvratno osjeća zbog ove teme, te da ne zna više šta bi rekao”.

“Ovdje su interesantne dvije ili tri stvari. Neki su se radovali tome nadajući se da će moći nešto da pokažu užasno i odvratno, pa da kažu kako bi mogli da pobijede. Ne moraju da se raduju previše, meni i onako uskoro ističe mandat, a nisam siguran da će njima da dođe”, rekao je Vučić.

Kaže da je odavno preboluo sve što je u ljudskom smislu trebalo da preboli i da je shvatio da “ne možete previše ljudskog da očekujete ni u politici, a ni kod onih koje ste smatrali saborcima”.

PROČITAJTE  Strategija na srbijanski način: Ratnim zločincima daju državljanstva, a žrtve čeka poniženje

Kaže da su neki od lidera bivšeg režima predlagali da se emituje više od 1.000 razgovora.

“Zamislite da su na vlasti, oni bi puštali po televizijama šta su priskluškivali. Za mene je važno da nadležni organi rade svoj posao”, istakao je Vučić.

 Povezani postovi: