Politika

Dodatak za zbirku laži Adema Zalihića: ‘Otkrio’ da uskoro postaje član SDA. Objavljujemo njegovu člansku kartu koju su nam poslali ezdeaovci

Uskoro postajem član SDA, objavio je jučer ‘ekskluzivno’ u programu televizije N1 Adem Zalihić, smijenjeni direktor Hitne pomoći Kantona Sarajevo.

Inače mimo pravila uhljebljeni Zalihić već danima objavljuje degutantne žalopojke kako je smijenjen na Kurban bajram poredeći Vladu KS sa četnicima, te se hvali mrškanjem političkih protivnika.

I nakon svega, kaže Zalihić, sad je odlučio postati i zvanično SDA-ovac, iako se do sada, kako je sam kazao, samo družio sa članovima ove stranke.

Međutim, čini se da Zalihić nije govorio istinu i to za vrijeme najsvetijeg muslimanskog blagdana – Kurban bajrama.

Naime, Raportu su pojedini SDA-ovci dostavili fotografije i informacije koje govore suprotno – da je Zalihić dio SDA struktura još od 2018. godine.

Na fotografijama koje smo dobili vidi se zelena članska kartica SDA na kojoj piše ime Adema Zalihića.

Članska karta za Zalihićevim imenom
Članska karta SDA za imenom Adema Zalihića

Pored toga, kako nam je rečeno, upravo je Općinska organizacija SDA Centar Zalihića svojevremeno predložila za direktora Hitne pomoći. Uslov je bio jednostavan – da bude član SDA. To što Zalihić nije bio dovoljno obrazovan da bude direktor ove krucijalne medicinske ustanove nije bilo važno, jer je Zalihić to u hodu nadoknadio.Povezani postovi: