Sport

Feđa Dudić na mukama pred utakmicu sa Sarajevom: “Stomačni virus nas je pokosio”

Trener mostarskog Veleža Feđa Dudić je u najavi derbija osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva istakao da je ekipa imala mnogo problema sa povredama.

Rekao je da se ekipa dobro odmorila prvi dio sedmice, no da je u drugom imala velikih problema sa stomačnim virusom, te da nije mogao računati na kompletnu ekipu.

“Dobro smo se odmorili, drugi dio sedmice smo iskoristili za dobar rad, stomačni virus nas je pokosio, dva dana Radovca nismo imali u pogonu, dan Brandaa, Peco ima problema sa zadnjom ložom, Pršeš upalu tetive, Radović je također propustio tri-četiri treninga, cijelu pauzu nismo imali kompletnu ekipu, vidjećemo do petka ko će biti spreman, za ovu utakmicu nam trebaju samo takvi. Sarajevo je Sarajevo ko god da igra bez obzira na probleme sa registracijom stranaca. Na tabeli su ispred nas, a u gostima su ostvarili tri pobjede, Sloboda, Rudar Prijedor i Posušje. Rekao sam davno, u svaku utakmicu ulazimo sa namjerom da pobijedimo, vidjećemo da li ćemo uspjeti u tome”, rekao je strateg Mostaraca u najavi utakmice protiv Bordo tima.

PROČITAJTE  PSG objavio razlog zbog kojeg je Messi zamijenjen

Susret Velež – Sarajevo se igra sutra (petak) sa početkom u 20 sati.Povezani postovi: