Varala Justina?

Hailey Bieber stala na kraj glasinama o svojoj nevjeri s britanskim milijarderom

Društvenim se mrežama, prvenstveno TikTokom, šire se glasine da je Hailey Bieber nekoliko mjeseci varala supruga Justina s avanturistom, ekologom, filmskim producentom i nasljednikom bogatstva poznate evropske bankarske porodice Rothschild.

Društvenim mrežama kruže objave o krahu odnosa raznih celebrityja, pa tako i o braku Justina i Hailey Bieber. Mnogi tvrde da je Justin oženio Hailey kako bi dobio zelenu kartu, da je još uvijek zaljubljen u Selenu Gomez, ali i da je Hailey zaljubljena u britanskog milijardera.

Naime neki strani mediji uvjereni su da je prethodnih mjeseci lijepa Hailey provodila vrijeme uz Davida Mayera de Rothschilda, a tokom januara navodno su čak otišli na odmor. Druženje s milijarderom iza Bieberovih leđa navodno je okončano prije nekoliko sedmica, kada je Hailey viđena uz njega na SuperBowlu, čime je pokazala da je završila njezina izvanbračna avantura.

@celebriteablinds Hailey Bieber’s Billionaire Hook Up REVEALED Source: @entylawyer crazydaysandnights.net, agcwebpages.com #justinandhailey #haileyandjustin #justinbieber #haileybaldwin #haileybaldwinbieber #haileybieber #haileybieberedit #haileybieberdrama #haileybieberedits #haileyandjustinbieber #justinandhaileybieber #justinbieberandhaileybaldwin #justinbieberandhaileybieber #justinbieberandhailey #haileybieberandjustinbieber #haileybieberandjustin #davidmayerderothschild #davidmayerderotschild 👀 #blinditem #blinditems #blinditemreveal #blinditemsrevealed #celebrityblinditems #celebrityblinds #celebritygossip #celebritytea #celebritysecrets #celebritynews #gossipgirl #gossipgirlhere #foryou #tiktokviral #unitedstates #usa #viral #trend #trending #fyp ♬ original sound - Celebritea Blinds

Da brak Bieberovih prolazi kroz teško razdoblje, dao je naslutiti i njezin otac jer je putem objave na društvenim mrežama pozvao obožavatelje da mole za Justina i Hailey, a taj je potez naljutio gospođu Bieber.

Kako bi stala na kraj raznim teorijama o njezinom braku, odlučila je progovoriti o navodima da je bila nevjerna.

'Samo za vašu informaciju, priče i stalni tračevi koje vidim na TikToku su 100 posto pogrešni. Napravljeni ni iz čega… dolaze iz zemlje zabluda', rekla je te dodala kako zna da je zabavno izmišljati takve priče.

'Tako da znam da bi moglo biti zabavno unositi se u te priče, ali samo znajte da su uvijek lažne, xxx, žao mi je što to kvarim', zaključila je.

Nedavno su Hailey i Justin viđeni kako zajedno napuštaju crkvu, a ona je prije pet dana na svom profilu podijelila i galeriju fotografija povodom njegova 30. rođendana napisavši da riječi nikada ne bi mogle uistinu opisati ljepotu onoga što on jest.