uređenje interijera

IKEA ima trendi lampu koja je postala hit, svi je žele imati

Bilo da je riječ o modi, ljepoti ili pak interijerima, na društvenim mrežama svako se malo pojave neki novi hit proizvodi koje svi žele imati, a nedavno se to dogodilo i s lampom iz IKEE.

O čemu je riječ? Popularni švedski brend u svoju je ponudu nedavno uvrstio stolnu lampu ACKJA koja je ubrzo osvojila ljubitelje interijera i postala viralna na Instagramu. IKEINA lampa pomalo neobičnog izgleda dolazi u metalik boji koje trenutno vrlo popularna u svijetu interijera i dizajna, no kako su korisnici društvenih mreža skloni DIY projektima i ovu su lampu iskoristili za svoje kreativne poduhvate.

Iako lampa i u svom izvornom obliku djeluje jako zanimljivo i upečatljivo, neki su ipak odlučili malo promijeniti njezin izgled. Brojni korisnici Instagrama boje ACKJA lampu u jarke boje kako bi djelovala još efektnije.

U svakom slučaju, bilo da je u svom originalnom izgledu ili pak u boji, ova IKEA lampa s lakoćom će se uklopiti u svaki moderan interijer. Odlično će izgledati na noćnom ormariću, polici ili komodi, a dat će dozu šarma i eklektičnog 'vibea' svakom kutku u domu.

Lampa se može pronaći u IKEA online trgovini, a dostupna je u dvije verzije – samo postolje bez sijalice te u kombinaciji s MOLNART sijalicom.