Životni stil

Influenserka slučajno stavila pogrešan snimak: Pratioci užasnuti njenim ponašanjem prema sinu

Džordan Čejen, popularna blogerka, nedavno je ugasila svoj Jutjub kanal, ali i sve ostale društvene mreže.

Ova mama iz Kalifornije ubraja se u najpoznatije influenserke, a centar njenog sadržaja bile su njene priče o samohranom roditeljstvu.

Međutim, posljednji snimak koji je objavila sa sadržajem “Slomljeni smo”, prikazuje Džordana i njenog sina Kristijana koji govore o tome kako je njihov pas teško obolio. U pitanju je potencijalno fatalna bolest, ali ako se rano otkrije, ne ostavlja nikakve probleme.

Međutim, Džordan je greškom objavila dio koji je planirala da isječe. Naime, nakon što su završili “scenu”, Džordan se naginje i kaže sinu: “Hajde sad glumi da plačeš”, na šta on kaže: “Mama, pa ja zaista plačem!”. Majka tada viče na njega da se približi kameri kako bi to bolje snimila i kako bi pozirali uplakani za sliku koja će biti na video snimku.

PROČITAJTE  Žena zatrudnila u 63. godini: Menstruaciju nema već 16 godina, a muž (72) joj je bio na vazektomiji

Njeni pratioci su to primjetili i krenula je prava uzbuna na internetu. Džordan je taj snimak odmah obrisala i ponovo ga okačila, ovog puta bez sramnog završetka, prenosi Blic Žena.

Naravno, prekasno, jer neko je već snimio sporni dio snimka i okačio ga na internet. Ljudi su s pravom zgroženi, a Džordan je pokušala da ispravi situaciju tako što se izvinila gledaocima.

“Razočarana sam u sebe i nikad nije trebalo da to uradim. Zgrožena sam svojim postupkom. Shvatila sam nakon ovoga da griješim, da treba da budem prisutnija u jednom trenutku – probala je da se opravda.

Džordan kaže da su poruke mržnje i prijetnje smrću, upućene čak i njenom sinu, stizale u tolikom broju da je bila primorana da ugasi sve društvene mreže.

PROČITAJTE  Recept o kojem bruji internet: Svi su poludjeli za ovim hrskavim spojem sira i brokule

“Ugasila sam sve jer ništa nije važnije od mog sina. Ni pregledi, ni lajkovi, ni monetizacija. Užasnuta sam svojim postupkom i znam da nema opravdanja za mene. Više neću raditi intervjue, PR kampanje, niti satima razgovarati sa ljudima na internetu. Znam šta je ispravan postupak – da se sklonim sa interneta i posvetim se sinu, što ću i uraditi – rekla je.

Tagovi:


Povezani postovi: