Tehnologija

Jeste li primijetili nešto novo na Facebooku? Uskoro ćete sigurno

Ekipa Mete, koja stoji iza Facebooka, konstantno radi na unapređenju svoje društvene mreže, a novost koja uskoro stiže svima dodatna je mogućnost prilagođavanja onog što ćete vidjeti na svom zidu.

Uz objave vaših prijatelja, grupa i stranica, Facebook vam povremeno preporučuje postove kreatora i zajednica za koje možda niste znali, a mogli bi vam biti interesantni.

Ono što vidite u svom Feedu jedinstveno je prilagođeno vašim interesima putem strojnog učenja i umjetne inteligencije, no sada postaje još bolje, prenosi Tportal.hr.

Prema objavi iz Mete, uskoro ćete vidjeti nove načine za prilagodbu onoga što vidite u svom Feedu tako da možete odabrati što vam je najrelevantnije.

Sada možete odabrati “Prikaži više” ili “Prikaži manje” na pojedinim objavama ljudi i zajednica s kojima ste povezani, kao i objavama koje vam preporučuje Facebook.

Odabirom “Prikaži” više privremeno će se povećati ocjena poretka za tu objavu i objave poput nje. Ako pak odaberete “Prikaži manje”, privremeno ćete smanjiti njegovu ocjenu u poretku.

Nudeći više načina za uključivanje direktnih povratnih informacija u rangiranje feedova, u Facebooku čine sisteme umjetne inteligencije pametnijima i “osjetljivijima”.

Uskoro ćete moći odabrati “Prikaži više” ili “Prikaži manje” na objavama dodirom na izbornik s tri tačkice u gornjem desnom kutu, a testiraju ovu mogućnost i u Reelsu.

Mogućnosti poput ovih mogu vam pomoći da otkrijete više sadržaja koji vam je vrijedan, a sve kako biste vidjeli više sadržaja koji želite, a manje onoga koji ne želite.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare