Magazin

Majka Željka Joksimovića o snahi: ‘Nastradala sam ni kriva ni dužna, nikad mi to nije oprostila!‘

Srbijanski pjevač Željko Joksimović sa suprugom Jovanom u braku je već 10 godina, a za sve to vrijeme tamošnji mediji spekulirali su o odnosu svekrve i snahe. Majka Joksimovića je jedne prilike otkrila sve detalje.

Njegova majka Vesna jednom je prilikom otkrila da je sa snahom bila bliska sve dok se u medijima nije pojavio jedan naslov koji joj voditeljica nije mogla oprostiti, prenosi Nova.rs.

“Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često. I bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna‘, to je bila čista laž. Ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona mi izgleda to nije mogla oprostiti i otada je među nama neka distanca”, rekla je tada Joksimovićeva majka.

Također je otkrila da je sa Željkovom prvom suprugom Vesnom i danas bliska.

“Ona često s njihovom kćeri Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je poput kćeri”, rekla je majka Joksimovića, Vesna Joksimović.

Željkovi roditelji inače su redovni gosti na svim svečanostima koje njihov sin i njegova supruga organiziraju, a Jovana ih uvijek srdačno dočeka, prenosi Nova.rs.

Svojevremeno je Željkov brat Saša izjavio da s bratom ne provodi puno vremena. “Moram biti blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično”, rekao je za Hello.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare