Ulaznice u prodaji

Makedonska muzička diva Kaliopi 23. oktobra u Domu Mladih

Ponovo pred sarajevskom publikom

Makedonska i regionalna muzička diva Kaliopi održat će 23.10. veliki koncert u Sarajevu, u Domu mladih, s početkom u 20h.

Ovim se koncertom popularna pjevačica i vlasnica velikog broja hitova vraća pred sarajevsku publiku nakon četiri godine, a s obzirom na ogromnu popularnost koju uživa u BH prijestonici, ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogle bi planuti u rekordnom roku.

Kaliopi je uvijek imala posebnu vezu sa Sarajevom i poznato je koliko ga voli. Uz aktualni hit i duet sa Željkom Samardžićem „Znam“, Kaliopi će tokom predstojećeg koncerta svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu regionalnu karijeru.

Najava koncerta

Od kultnih pjesama „Rođeni“(Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do omiljenih „Crno i belo“, „Rođendan", „Hajde da pjevamo", „Nevinost", „Dona", „Vrisnem", „Aman", „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“, „Poželi“, „Jutro“, „Probudi me“, „Ti“, „Od sebe ne odustajem“, i mnogih drugih pjesama Kaliopi, publiku na sarajevskom koncertu očekuje hit do hita.

Mnoge njene pjesme već su odavno postale evergreeni, a bez obzira na vremenski period u kojem su nastajale, sve odišu intenzivnim emocijama i životnim porukama.

Kaliopi

Nakon Eurosonga 2012., Kaliopi je ponovno udružila kreativno-muzičke snage s producentom Romeom Grillom koji je autor njenih najvećih hitova.

Ulaznice za koncert Kaliopi u Domu mladih 23.10. upravo su puštene u prodaju, a mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba, na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.