Politika

Milanović o Izetbegoviću: ‘Sin čovjeka kojeg je Tuđman odlikovao jednim od najviših redova, 26 godina poslije priča gluposti‘

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović učestvovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Korčule povodom Dana Grada.

U svom govoru predsjednik se osvrnuo i na otvaranje Pelješkog mosta, donosi RTL.

“Most je sada tu i on će imati svoj promet. Možda je nekoliko spekulanata zaradilo na zemljištima, možda nije. On služi ljudima i imat će stope i gustoću prometa koji ni po kojem ekonomskom prometne zahtjeve Europe. Taj most je puno više od prometnog koridora i hrpe čelika i betona”, kazao je Milanović.

Dodao je da Korčuli treba zračna luka, no to je veliki izazov.

Osvrnuo se i na svoje posljednje izjave oko BiH i o tome kako most nije građen nikome u inat i u tome nema pakosti i zloće.

“Međutim, slušamo ovih dana dosta ratoborne izjave bošnjačkih i muslimanskih stranaka i iskreno ne vjerujem da smo došli do toga da se prijeti oružjem i dronovima. Da se radi o sinu čovjeka kojeg je Tuđman odlikovao jednim od najviših redova koji Hrvatska može dati, a ovaj to je i prihvatio. A njegov sin 26 godina kasnije priča gluposti. Mislio sam da taj most spaja, no sada više ne znam što mislim”, istaknuo je Milanović, donosi RTL.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare