osjeća lijepom Gwendoline Christie
Pakleni Šund

Nova uloga zvijezde ‘Igre prijestolja’: Ovo je prvi put da se osjeća lijepom na ekranu

Zvijezda serije ‘Igra prijestolja‘, Gwendoline Christie (44), priznala je kako se zbog nove uloge u Netflixovoj seriji ‘Wednesday’ po prvi put pred kamerama osjeća lijepom i kako je napokon dobila slobodu da stvori ‘vlastiti lik’, piše Daily Mail.

Gwendoline je na svjetskoj sceni prepoznata još kada se pojavila u popularnom filmu ‘Igre gladi’, no, kaže kako se tek sada, s novom ulogom osjeća stvarno viđenom.

U Netflixovoj seriji glumica je preuzela ulogu direktorice ‘Nevermore Akademije’, Larisse Weems. Reditelj Tim Burton dao joj je kreativnu slobodu da sama stvara lik.

“Ovo je prvi put da se osjećam lijepom na ekranu. Ne mogu opisati koliko sam zahvalna Timu i Colleen i našem timu za šminku i frizuru”, rekla je glumica.

Tokom prošlog intervjua za strane medije, Gwendoline je rekla:

“Reditelj mi je rekao da mogu raditi što god želim s likom, da se osjećam slobodno stvoriti ga po vlastitom odabiru. A da ćemo dalje onda razgovarati o tome”.

“Ono što mi je stalno bilo u mislima je ideja o heroini u Hitchcockovom stilu, sireni s ekrana, u kojoj bi neka mlada žena možda našla utjelovljenje svojih fantazija”, dodala je. Istaknula da je imala sreću jer je redatelj imao istu ideju kao i ona.

Također, glumica je otkrila kako je bila inspirirana za stvaranje klasične ideje ženstvenosti, s malim pomakom. To je u totalnoj suprotnosti njoj samoj.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare