Progovorila o svemu

Oglasila se Melinina drugarica influenserka: ‘Žena hoće da ide dalje’

Danima se priča o razvodu Meline i Harisa Džinovića. Svi su vjerovali da je njihova ljubav prava, a onda je došlo do kraja braka koji je trajao dvije decenije.

Tim povodom oglasila se i Hana Hadžiavdagić, influenserka i Melinina drugarica iz BiH.

Hana Hadžiavdagić, influenserka iz BiH, odlučila je da progovori o svemu što se desilo.

“Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…", govorila je Hana.

“Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu "vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme", dodala je ona.

Hana je istakla da je to što rade ružno zbog djece:

“Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdelo i ne želi više, i njega koji je povređeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. 'Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali… To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina”, zaključila je Hana.