Region

Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića.

„Obavještavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva produžena krivična djela silovanja, dva krivična djela silovanja, jedno produženo krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična djela djela nedozvoljenih spolnih radnji, na štetu sedam oštećenih“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Navode i da je predloženo produženje pritvora prema okrivljenom.

„O prijedlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnijete optužnice odlučivat će Viši sud u Beogradu. Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa“, navodi tužilaštvo.

Podsjetimo, javnost je za slučaj Miroslava Aleksića saznala u januaru, kada je glumica Milena Radulović ispričala šta je pretrpjela od svog profesora glume, Miroslava Aleksića. U tužilaštvu je davala iskaz pet sati, a tokom višesatnog ispitivanja do detalja je ispričala šta je preživjela.

Nakon nje, osmjelila se i glumica Iva Ilinčić, koja ga je optužila za seksualno uznemiravanje, prenosi nova.rs.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare