bjegunci od zakona

Pogledajte ko se priključuje Willu Smithu i Martinu Lawrenceu u najnovijoj misiji “Bad Boysa”

Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) na svojoj su najopasnijoj misiji do sada u filmu "Bad Boys: Ride or Die".

U novom filmu, koji se odvija nedugo nakon eksplozivnih događaja u "Bad Boys for Life", Lowrey i Burnett su optuženi za zločine koje nisu počinili, postajući tako bjegunci od zakona kojem su se dvojica detektiva zakleli da će služiti.

Nesretne okolnosti

Ovaj nesretan niz okolnosti počinje kada dobiju poruku od svog pokojnog kapetana Howarda (Joe Pantoliano), koji je također pogrešno optužen za korupciju u policiji u Miamiju.

Kroz dosadašnja tri nastavka filma "Bad Boys", Lowrey i Burnett susreli su nove prijatelje, stare neprijatelje i obrnuto.

Hoće li se neko od njih vratiti u najnovijem slučaju dvojice detektiva?

Lik iz djela "Bad Boys for Life", "Resident Evil" i "The Fall of the House of Usher", zvijezda Paola Nunez vratit će se kao Rita Secada za nadolazeći film.

Poručnica Secada je šef odjela Advanced Miami Metro Operations (AMMO), koji zapravo funkcionira kao jedinica specijalnih snaga policije Miamija.

Povratak negativca

To je i Vanessa Hudgens, kao Kelly koja je stručnjak za oružje AMMO-a, zadužena za svo oružje koje policajac u Miamiju može poželjeti.

Još jedan član AMMO-a je Dorn, kojeg glumi zvijezda "Vikinga" Alexander Ludwig.

Negativac iz jednog od prethodnih filmova će se vratiti - sa zvijezdom "Nepodnošljive težine ogromnog talenta" Jacobom Scipiom kao Armandom Aretasom.