Region

Prva izjava Bjelogrlića po izlasku iz Tužilaštva: Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem te njegove provokacije

Glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću poslije jutrošnjeg saslušanja u niškom Tužilaštvu nije određen pritvor.

Kako navode regionalni mediji on je u toku trosatnog saslušanja i davanja iskaza u niškom Tužilaštvu priznao napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića s kojim se u toku noći između nedjelje i ponedjeljka sukobio u niškom hotelu Ambasador.

Bjelogrlić se po izlasku iz Tužilaštva obratio medijima zahvalivši se niškoj policiji i Tužilaštvu na profesionalnosti, te dodao da mu je žao što je nasjeo na provokacije, što ih nije dostojanstveno izdržao kao i što se sve to dogodilo.

“Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da ja dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio – rekao je Bjelogrlić, a na pitanje novinara da li se vraća na filmske susrete odgovorio je: “Ako dobijem nagradu”.

PROČITAJTE  Vučić drži govor, ljudima rekao da isključe mobitele

Bjelogrlićev advokat je dodao da kod glumca nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance na šta je glumac potom dodao da je te večeri u stvari krenuo u wc a da je onda odreagovao na provokacije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare