Stav je radikačno glasilo SDA koje se finansira uglavnom turskim parama
Politika

Radikalno SDA-ovo glasilo Stav najavljuje do srijede ‘politički cunami’

Radikalno političko glasilo SDA – Stav – najavljuje ‘politički cunami’.

Naime, ovo radikalno SDA glasilo finansirano turskim (i vašim, budžetskim, kroz državne kompanije koje kontrolira SDA) parama, poziva se na obavještajne podatke.

Oni navode kako imaju podatke da dvije obvještajne službe, jedna je domaća, a druga regionalna, posjeduju snimak koji će izazvati politički potres. I to u Vladi RS.

Glasilo navodi kako službe posjeduju snimak na kojem se čuju koruptivne radnje. A glavni lik navodno je premijer RS Radovan Višković, bliski saradnik Milorada Dodika.

Stav kaže je vladajuća koalicija u RS danas imala sastanak, a pokvarilo ga je upravo ovo saznajnje. Odnosno, da bi se snimak mogao pojaviti u javnosti do srijede.

“Ono što je pokvarilo Dodikov današnji sastanak sa najužim saradnicima je informacija da bi se do srijede mogao pojaviti snimak koruptivnog sadržaja vezan za premijera Republike srpske Radovana Viškovića.

Snimak se prema našem izvoru nalazi u posjedu dvije obavještajne agencije, jedne domaće i druge iz regiona. Ono što se na snimci nalazi ima potencijal da izazove „politički cunami“ u RS, kaže naš izvor”, piše ovo glasilo.

Ovo radikalno glasilo inače je dio medijsko-botovske propagandne mreže SDA kojom rukovidi paraobavještajni dio stranke. Isti onaj paraobavještajni dio koji trenutno rukovodi Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH.

Zanimljiv je termin do kojeg će navodno biti objavljeni snimci. Naime, u srijedu u RS trebala dobiti novu vladu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
fajront
fajront
5 mjeseci

znači ilegalno prisluškivali, samo obvjatite, azdnjih dana sve što radite samo sebi štetu nanosite, ne treba vam osmorka, sami s ebi štetu nanosite, ma samo još više tako do pobjede