Pjevačica Rihanna je u vrijeme održavanja Super Bowla, unajmila jednu vilu na sedam dana za vrtoglavih pola miliona dolara.
Magazin

Rihanna za pola miliona dolara unajmila kuću na sedam dana

Pjevačica Rihanna je u vrijeme održavanja Super Bowla, na kojemu je prvi put nastupala nakon dugo vremena, unajmila jednu vilu na sedam dana za vrtoglavih pola miliona dolara.

Spyro Malaspinas iznajmio je Rihanni svoje imanje i peterosobnu vilu, koju je 2022. godine kupio za 7.3 milijuna dolara, u sedmici uoči Super Bowla, a za Wall Street Journal objasnio je kako nije imao baš nikakvih problema s iseljavanjem iz svog doma.

“Ja sam svašta, ali nisam neki kralj nekretnina. Nisam pretjerano ponosna i tašta osoba, nisam imao nikakvih problema s tim da se iselim iz svoje kuće na sedam dana za pola miliona dolara”, rekao je 48-godišnjak.

Rihanna unajmila kuću na sedam dana za pola miliona dolara

“Moje su 13-godišnje kćerke bile apsolutno oduševljene”, rekao je Malaspinas i dodao da sada neće morati plaćati hipoteku barem dvije godine.

Podsjećamo, pjevačica je nakon nastupa potvrdila da je drugi put trudna, a za vrijeme nastupa nekoliko puta je dodirnula trbuh.

Rihanna je nastupila pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku, na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odjevena u crveno padobransko odijelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetaka plesača odjevenih u bijele trenirke.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
trackback
Rihanna za pola miliona dolara unajmila kuću na sedam dana – My Blog
1 mjesec

[…] Source link […]