Region

Riječi kćerke na grobu Biljane koja je zabetonirala muža lede krv u žilama: Ubila si mi oca, monstrume

Kćerka Biljane i Ivana Stojanovića saznala je da je njena pokojna majka osumnjičena da je prije tri godine ubila oca i zabetonirala ga u pomoćnoj prostoriji.

Biljana Stojanović iz Srbije, nestala je krajem juna, a nakon nekoliko dana pronađena je mrtva. Na dan njene sahrane porodica je u šupi pronašla zabetonirano tijelo za koje se ispostavilo da je njen suprug Ivan. Porodica i prijatelji do tada su vjerovali da je Ivan na privremenom radu u Rusiji.

Biljana i Ivan su u braku dobili troje djece, a Ivanov brat Nenad tvrdi da je njihova najstarija kćerka obišla majčin grob.

“Njihova kćerka saznala je za cokelu priču. Pošto je bila subota, dan kada se ide na groblje, skupila je snage i otišla. Zapalila joj je svokeću i onda izustila jednu jezivu rečenicu: “Ovo ti je, monstrume, prva i posljednja svijeća koju sam ti zapalila, više ti nikada na grob neću doći, ubila si mi tatu!”, a potom je otišla”, rekao je Nenad za medije, prenosi Blic.

Više tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju i toksikološke analize nađenog tijela, a čeka se i DNK vještačenje kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je reč o Ivanu Stojanoviću.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare