ZVIJEZDA BETMENA

Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju prvo dijete

Waterhouse je u vezi sa zvijezdom Batmana i Sumraka Robertom Pattinsonom više od pet godina
FOTO: NU.NL

Glumica i pjevačica Suki Waterhouse otkrila je da očekuje svoje prvo dijete u nedjelju tokom nastupa na muzičkom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju.

"Danas sam odlučila odjenuti nešto svjetlucavo jer sam mislila da bi to moglo odvratiti pažnju od nečeg drugog što se događa", rekla je na pozornici zvijezda serije Daisy Jones & the Six, pokazujući svoj trbuh, kao što se vidi u objavljenom videu s koncerta na društvenim mrežama. Dok ju je publika bodrila, uz smijeh je rekla: "Nisam sigurna funkcionira li."

Waterhouse je u vezi sa zvijezdom Batmana i Sumraka Robertom Pattinsonom više od pet godina, ali pjevačica nije spominjala Pattinsona dok je bila na pozornici u nedjelju. Par je romantično povezan otkako su prvi put viđeni zajedno 2018. u Londonu, a od tada svoju vezu drže uglavnom privatnom.

Svoj debi na crvenom tepihu kao par imali su prošle godine na modnoj reviji Diora u Egiptu, gotovo pet godina nakon početka njihove veze. Waterhouse je u februaru govorila o Pattinsonu u intervjuu za The Times, rekavši da je "šokirana" što je "tako sretna s nekim gotovo pet godina".

“Uvijek sam nevjerojatno uzbuđena kad vidim njegovo ime na svom mobitelu ili čak poruku, i mislim da on osjeća isto prema meni", rekla je tada, dodajući: "Uvijek imamo tako puno toga za reći i smatram ga urnebesnim."