Region

Šibenska policija se oglasila o jezivom zločinu: Ovo su utvrdili o četverostrukoj likvidaciji

Šibenska policija izdala je u nedjelju prijepodne soopćenje o do sada utvrđenim činjenicama o četverostrukom ubistvu i samoubistvu jučer u Vodicama i Šibeniku.

“Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12,56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. Obavljenim radnjama očevida utvrđeno je da se radi o 47-godišnjaku koji je pronađen u automobilu s više prostrijelnih rana na tijelu.

U 13,23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Obavljenim radnjama očevida utvrđeno je da se radi o 42-godišnjaku, 62-godišnjaku i 61-godišnjakinji, a za koje je utvrđeno da su umrli nasilnom smrću i da na tijelu imaju prostrijelne rane.

Obzirom na odmah prikupljena saznanja o mogućem počinitelju kaznenih djela, raspisana je potraga za počiniteljem i obaviještena javnost da se potražuje vozilo Škoda Karoq sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF. Također je cijeli operativni sastav šibenske policije zajedno s Policijskim upravama zadarskom i splitsko-dalmatinskom uspostavio kontrolne punktove na ulazima/izlazima radi detekcije i pronalaska počinitelja.

Tijekom obavljanja radnji očevida na oba mjesta pronalaska mrtvih tijela, kojima je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika, u 18,22 sati dobili smo dojavu da je na području Vodica pronađeno osobno vozilo za kojim je raspisana potraga kao i mrtvo tijelo osobe osumnjičene za počinjenje kaznenih djela, 57-godišnjaka.

Mrtva tijela svih osoba su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti, a korištena vozila su prebačena u krug Policijske uprave gdje će se tijekom dana obavljati radnje očevida”, saopćeno je.

Također, tokom dana policijski službenici će obaviti niz dodatnih mjera i radnji kako bi povezali sve događaje koji su prethodili počinjenju krivičnih djela, a nakon čega će se utvrditi šta je bio motiv počinitelja, izvijestili su iz policije uz napomenu da će o novim saznanjima izvijestiti na sutrašnjoj konferenciji za medije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare